SERTASLAN BASIN KARŞISINA ÇIKTI

SERTASLAN BASIN KARŞISINA ÇIKTI

SERTASLAN BASIN KARŞISINA ÇIKTI

SERTASLAN, “KİMSEYİ KANDIRMADIM. YETİŞKİN İKİ KİŞİNİN

KARŞILIKLI YAPMIŞ OLDUĞU BİR HATADIR YAŞAMIŞ OLDUĞUM DURUM” DEDİ

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın son günlerde internet haber portallarında hakkında çıkan haberler üzerinde basın toplantısı düzenledi.

Gemlik yerel medyası ile Bursa medyasının büyük ilgi gösterdiği basın toplantısı Ramada Otel de saat 13.30 da yapıldı.

Sertaslan, basın toplantısının naklen yayınlanmamasını isterken. “bu basın toplantısını yapmakta zorlandığımdan tereddüdünüz olmasın.” dedi.

Sertaslan, basına olayların olduğu gibi yansıtılmadığını belirterek de şunları söyledi:

“Yaşananlar olduğu gibi aksetseydi basına, inanın çok daha zor olurdu karşınıza çıkmak. Ama, Haber özgürlüğü yerine, iş bir siyasetçiyi linç kampanyası altında bırakmak amacını taşıyınca iki kelime söylemek zorundayım.

Kimseyi kandırmadım. Biri 49, diğeri 37 yaşında 2 yetişkinin karşılıklı yapmış olduğu bir hatadır yaşamış olduğum durum.

HERŞEY YARGI ÖNÜNDE KONUŞULACAK

Özel hayatın gizliliği üzerinden cümleler kurup onun arkasına saklanmak niyetimi olmadığını bilmenizi isterim. Özür dilemesi gereken birinci ve tek aile kurumumdur. Ama Allaha şükrediyorum, çok uzun zamandır mücadele ettiğim bu mevzuda, çocuklarım ve ailem, karım beni bir an dahi yalnız bırakmadılar. Böyle bir eşe sahip olduğum için Allaha binlerce kere şükür ediyorum.

Konunun detayları mahkemede adaletin önünde her yönünde konuşulacaktır.

KİMSEYİ SOKAKTA VE AÇ BIRAKMADIM

Oradan çıkacak sonuç da boynumuzun borcu olacaktır. Bunun böyle bilinmesini isterim. Kimseyi sokakta bırakmadım, aç bırakmadım. Haysiyet cellatlığına soyunan arkadaşlarıma şunu hatırlatmak isterim, beni zorda bırakmak adına yaptıkları her yayın, aslında bu memlekete yarın önemli hizmetler vermek isteyecek çocuklarıma ve hiç suçu günahı olan ailelerimize yöneliyor.

Bunu fark etsinler ve bir belediye başkanı zorda bırakalım adına böyle kötü bir duruma kendilerini düşürmesinler.

Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.

Bu konuda benim ilk ve son konuşmam olacaktır. Ve son olarak birde şunu söylemek istiyorum ki, insan beşer kuldur şaşar, af edilmeye muhtaç olduğu anlar vardır. Böyle bakın bana, böyle değerlendirin ve izin verin bu memleketi hak ettiği yere getirmek için arkadaşlarımızla birlikte soyunduğumuz bu yolda, azimli ve çok daha kararlı bir şekilde yol yürümeye devam edelim. Lütfen bu konuda soru almayacağım. Yargıda olması münasebetiyle. Teşekkür ederim.”

Gemlik Belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sertaslan, bir soru üzerini “Neden CHP’li arkadaşlarının basın toplantısına katılmadığı” sorusuna; “Ben istemedim” diye yanıtladı.

Basında yalan haber yapan kişilerin yargı karşısında hesap vereceklerini söyledi.

Konu ile ilgili olarak Ankara ya gittiklerinde Genel Başkan yardımcısına anlattığını, çalışmalarıma devam etmesinin istendiği söylendi.

Haber : Kadri ĞÜLER (Gemlik Körfez)



Yorum Yap

0 Yorum

Henüz hiç yorum yapılmamış.