ZEYDER’İN YENİ BAŞKANI SOLAKSUBAŞI

ZEYDER’İN YENİ BAŞKANI SOLAKSUBAŞI

ZEYDER’İN YENİ BAŞKANI SOLAKSUBAŞI

Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği(ZEYDER) 3.Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda Bedrettin Yıldırım ZEYDER Başkanlığını Mahmut Solaksubaşı’na devretti.

 

Zeytin sektöründe yaşanan sorunların çözümü amacıyla 2016 Yılının Şubat ayında kurulan Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği'nin (ZEYDER) 3.Olağan Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Mahmut Solaksubaşı ZEYDER’in yeni Başkanı oldu.

 

Genel Kurul açılış konuşmasını Zeyder Başkanı ve Ak Parti Bursa eski Milletvekili Bedrettin Yıldırım yaptı. Yıldırım, “Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte görev süremiz boyunca zeytin üreticilerimizin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Pandemi dernek faaliyetlerimizi de olumsuz yönde etkiledi. Bu bir bayrak yarışı. Yeni Başkan ve ekibinin  Zeyder’i daha iyi yerlere taşıyacağından şüphem yok. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ZEYDER kurucu Başkanı Hidamet Asa ve Bedrettin Yıldırım’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mahmut Solaksubaşı, “Hizmet yarışında değerli Başkanlarımız derneğimizi önemli noktalara taşıdı. Sektörün sorunlarını çözüme kavuşturmak ve üye profilimizin standartlarını daha yukarıya taşımak için  kolları sıvadık. Zeyder olarak, bölge zeytin üreticileri ve tüm sektör temsilcilerine yönelik yapacağımız çalışmalarla üretimde ve pazarda daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Genel kurulumuz tüm zeytin üreticilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Tek liste ile gidilen genel kurul seçiminden sonra göreve gelen yönetim kurulu üyeleri yaptıkları görev dağılımı sonrasında başkanlığa Mahmut Solaksubaşı’nın getirilmesine oy birliği ile karar verildi

Zeyder’in Yeni Yönetim Kurulu;

Mahmut Solaksubaşı, Haluk Başar, Fehmi Yıldız, Lütfü Akbaş, Mustafa İlgen, Ahmet Özkul, Hüseyin Kaplan, Yakup Sevinç, Cüneyt Soylu.

Denetleme Kurulu;

Kemal Dinç, Şenol Aybey, Mutlu Demir.




Yorum Yap

0 Yorum

Henüz hiç yorum yapılmamış.