Bütçe Dostu Sigorta Çeşitleri

Bütçe Dostu Sigorta Çeşitleri

Bütçe Dostu Sigorta Çeşitleri


Hayatın içinde var olan  ve herkesin en çok değer verdiği unsur sağlıktır. Zira sağlık tehlikeye girdiğinde ya da hastalanınca tüm insanların tüm faaliyetleri bir anda durur ve sağlığı geri kazanmanın yollarını aramaya başlar. İşte tam bu noktada kaliteli sağlık hizmeti almak çok önemli bir hale gelir.
Hem kaliteli sağlık hizmeti almak hem de hastane masraflarını bütçe dostu haline getirmek, denge unsuru oluşturmak çok önemli odak noktasını oluşturur.

Sağlık Sigortası Nedir?

Sağlık sigortası bir bireyin 1 yıllık prim ödemesi karşılığında tüm özel hastanelerden yararlanabileceği ve hastane masraflarının sigorta firmasının karşıladığı, sadece küçük bir katkı payı ödeme sonucunda kaliteli sağlık hizmeti alabilmektedir. adasigorta.com.tr olarak bizler size özel teklifler hazırlamakta ve özel sağlık sigortası poliçenizi gerçekleştirmekteyiz.

Sgk Kapsamında  Bireyler Aynı Zamanda Özel Poliçeye Sahip Olabilir mi?

Bu sorunun yanıtı evet Hem de çok daha uygun bir prim ödemesi karşılığında özel sigorta kapsamına girerek tüm özel hastanelerden tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesiyle hizmet almak mümkün olacaktır. Tamamlayıcı sağlık sigortası sgk kurumundan sigortalı olan bireylerin sigorta ödemelerine ek olarak indirim ve küçük katkı payları ödeyerek kullanabilmektedir. Bu katkı payı yaklaşık  12 TL yi geçmeyecektir. Poliçe süresi sigortalanma tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacaktır. Tüm Sgk kapsamında olan hastanelerde geçerlidir. 

Özellikleri Nelerdir?

Tamamlayıcı sağlık sigortasının en önemli özelliği sgk kapsamında olan tüm özel hastanelerde geçerli olmasıdır. Bu anlamda özel sağlık sigortası poliçesinden hem çok daha uygun fiyata sigorta kapsamına girerken aynı zamanda  özel hizmet alınabilecektir. Örnek Kağıthane işyeri sigortası Dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir. Haklar sadece sigorta sahibini kapsar.
Devredilemez Sigorta başlama sürecinin öncesindeki kronik rahatsızlıkları  diğer özel sigorta türlerinde olduğu gibi kapsamayacaktır.



Yorum Yap

0 Yorum

Henüz hiç yorum yapılmamış.