İMAMOĞLU, “Türkiye’nin 100.yılında cumhuriyeti taçlandıracağız”

İMAMOĞLU, “Türkiye’nin 100.yılında cumhuriyeti taçlandıracağız”

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA GEMLİK’TEN BÜYÜK İLGİ

İMAMOĞLU, “Türkiye’nin 100.yılında cumhuriyeti taçlandıracağız”

Kadri GÜLER-(Gemlik KÖRFEZ) 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt gezisinin Bursa ayağında Gemlik’e geldi.

Bugün saat 10.ooda İstanbul dan karayoluyla Gemlik’e gelen Ekrem İmamoğlu, CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, CHP İl Başkanı Av. Turgut Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Eski Bakanlardan Turhan Tayan, Mehmet Gazioğlu, Gemlik CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP  il ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

ESNAFTAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ticaret Borsası önünde karşılanan Ekrem İmamoğlu, buradan Orhangazi Caddesi yoluyla halkı selamlayarak İstiklal Caddesine geldi.

İstiklal Caddesinde yaya olarak iş yerlerini ziyaret eden İmamoğlu, esnaftan büyük ilgi gördü. Esnaf İmamoğlu ile hatıra fotoğrafı çekti, İmamoğlu esnafın sorunlarını dinledi.

Orhangazi Caddesinin başından Çarşı Deresi’ne olan bölümdeki esnafla buluşan Ekrem İmamoğlu’nu yüze yakın gazeteci takip etti.

İmamoğlu, Halk Marketin önünde küçük bir miting yaparak Gemlikliler seslendi.

İmamoğlu’nun Gemlik ziyaretinde özel güvenlik güçleri ile Gemlik Emniyet görevlileri sıkı önlemler aldılar.

CELAL BAYAR’IN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Gemlik ziyaretinden memnun ayrılan Ekrem İmamoğlu, Umurbey’de bulunan 3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın mezarını da ziyaret etti.

İmamoğlu’nu Umurbey de Celal Bayar’ın torunu Prof. Dr. Akile Gürsoy ile mahalle muhtarı Mustafa Duran ve kalabalık Umurbey halkı karşıladı.

Burada da büyük ilgiyle karşılanan ve Celal Bayar’ın Anıt Mezarına kadar zorla ulaşan İmamoğlu, sık sık “Her şey güzel olacak “ sloganlarla karşılandı.

İmamoğlu’nu görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta Başkanı ablukaya aldı. İmamoğlu, hiçbir kişiyi kırmadan isteklerini yerine getirdi.

Anıt mezar önündeki törede önce İstiklal Marşı okundu, Umurbey Merkez Camii imamının okuduğu kurandan sonra, dua edildi ve Celal Bayar’ın mezarına çiçekler sunuldu.

Buradan Atatürk ile Celal Bayar’ın anıtının bulunduğu alana giden İmamoğlu, burada da mini bir miting yaptı. (miting ile ilgili konuşma, Gemlik Körfez Gazetesi - Körfez TV - Güler Ajans

 Facebook ve gemlikkorfezz ıntagram sayfamızda)

Ekrem İmamoğlu daha sonra, Umurbey Girişimci Kadınlar Derneği’nin iş yerini ziyaret ederek onların yaptığı ürünleri gördü. İkram edilen ürünleri yedi oradan Gemlik Belediyesi Tarım A.Ş.nin yönetim binasına geçti.

Buranın açılışını yapan İmamoğlu’na Belediye Başkanı Uğur Sertaslan tarafından yaptığı tarımsal çalışmalar hakkında bilgi verildi. Zeytin yağı üretimi hakkında açıklamalarda bulundu ve 16 şubat günü sosyal medyadan pazarlanacak olan Gemlik zeytinyağı, ünlü Gemlik zeytininden ikram edildi.

İlk satışı internet üzerinden yaparak zeytin ve zeytin yağı aldı.

Ekrem İmamoğlu Umurbey’den ayrılırken yaptığı konuşmadan sonra Bursa’ya gitti.

Not: Ekrem İmamoğlu’nun Gemlik ve Umurbey ziyaretlerinin videolarını internet sitemizdeki Gemlik Körfez Gazetesi - Körfez TV - Güler Ajans  Facebook ve gemlikkorfezz ıntagram sayfamızdan izleyebilirsiniz.




Yorum Yap

0 Yorum

Henüz hiç yorum yapılmamış.